Fantasy Premier League се завръща с нова лига „Second Chance“

Fantasy Premier League се завръща с нова лига „Second Chance“

Всички мениджъри на FPL участват в новата лига, успоредно със съществуващия сезон, с още един шанс да спечелят фантастични награди

Докато футболната Висша лига се подготвя за завръщането си на Boxing Day, мениджърите на Fantasy Premier League ще получат втори шанс за успех със стартирането на нова глобална лига за този сезон.
Лигата „Second Chance“ ще започне през 17-та игрова седмица, като всички мениджъри на FPL – независимо дали вече играете, или сте нови в играта – ще бъдат автоматично добавени към новата лига и ще започнат с нула точки.
Това безпрецедентно нововъведение ще помогне да се гарантира, че Fantasy Premier League ще продължи да предлага възможности както за настоящи, така и за нови мениджъри – независимо дали вече сте начело, далеч назад или още не сте се откъснали от стартовата линия.

Подобно на глобалната лига „Overall“, Second Chance ще награди петимата най-добри мениджъри в края на сезона с награди, включително билети за мач от Висшата лига през 2023/24 г., което включва пътуване и настаняване, Bluetooth говорител, чанта с подаръци от FPL и други!
Ексклузивно за Second Chance е и наградата за мениджъра на седмицата, който постигне най-високия резултат, без да използва чип в периода 17-38 седмица на играта.
Спечелилият тази награда ще може да избира между игрова конзола и таблет.

Моля, обърнете внимание, че в лигата „Second Chance“ няма състезание за купа.

Неограничени трансфери

Напомняме ви, че всички Fantasy мениджъри могат да използват неограничен брой трансфери до крайния срок на 17-та игрова седмица 13:00 ч. в понеделник, 26 декември.

Ако не си се регистрирал все още, може да го направиш от ТУК!Свързани постове

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *