SSTrader – Най-добртите модели за футблони прогнози в света

SSTrader – Най-добртите модели за футблони прогнози в света

Спокойно можем да кажем, че правенето на футболни прогнози се е превърнало в неизменна част от културата на футболния фен, който иска да усети допълнителна тръпка, докато гледа любимия си отбор, например, а какво по-хубаво и ако това от своя страна му донесе съответните дивиденти. Прогнозирането на футболни срещи обаче може да бъде и нож с две остриета, тъй като в немалка част от случите липсват достатъчно аргументи, с които да бъде подплатен даден залог, което впоследствие води до загуби. Е, вече има решение и за този проблем. Замисляли ли сте се какво е общото между футболните прогнози, математическите модели и изкуствения интелект? Отговорът е SSTrader – инструментът, чрез които страстта към футбола и прогнозирането ще премине на следващото ниво.

Какво представлява SSTrader?

SSTrader е платформа от ново поколение, която помага на професионалисти и любители да преоткрият света на футболните прогнози. Невероятните възможности на платформата ще ти позволят сам да моделираш и организираш своите прогнози, независимо дали имаш опит, или си някои, който тепърва навлиза в завладяващия свят на футболното прогнозиране. Основната идея, която стои зад SSTrader, е да предостави нов поглед върху футболните статистики и традиционните букмейкъри. Посредством платформата можеш да следваш и създаваш статистически модели, които да ти помогнат в прогнозирането. Невъзможността да гледаме стотици срещи по едно и също време, колкото и да ни се иска, също понякога се оказва пречка, но от SSTrader имат решени и за това – те дават възможността на всеки от потребителите си да създаде модел, който следи за конкретни събития в даден мач, за да са сигурни, че няма да изпуснат нищо важно. А ето и част от инструментите, с които разполага платформата:

Статистики и разнообразие от филтри

Удари към вратата, атаки, опасни атаки, корнери, притежание на топката, картони, смени, свободни удари – всичко, от което се нуждаете, за да следите промените и да откриете лесно и бързо стойност. За да са дори още по-полезни, от SSTrader ви дават възможността да анализирате статистики за целия мач, за първото или второто полувреме, или пък за определен времеви диапазон (5, 10, 15, 20 минути, или пък от отбелязването на последния гол) в реално време.

Dashboard от следващо поколение

Следенето на резултатите на живо и релевантните статистически данни са от изключително важно значение за вдигането на нивото ви като трейдъри. За целта платформата разполага с лесно и удобно табло за управление.

Движение на коефициентите по време на игра

Премач коефициенти, коефициенти на затваряне преди двубоя и коефициентите на живо по време на срещата, са част от уравнението, което води до успешен залог. Проследете промяната на коефициентите в реално и време и позволете предимството да бъде на ваша страна.

Измерване на динамиката на играта в реално време

Благодарение на SSTrader ще можете да уловите импулса в играта и да се възползвате от това, като проследите как се променя динамиката на терена и кой е доминиращият отбор в съответния момент.

SSTrader Index Chart

Създаден е с цел да помогне на потребителите да разберат какво се случва на терена без да гледат мача на живо. Това е динамичен алгоритъм, който използва комбинация от математически модели и статистики в реално време, като атаки, корнери, удари към двете врати, притежание на топката и други, за последните 10 минути.

Освен че имате на разположение голям набор от инструменти, с които да подобрите успеваемостта си, за да ви предостави релевантна информация, софтуерът анализира представянето на отборите в реално време. В допълнение на това, вие ще можете да се доверите на четири готови модела за прогнозиране, или да създадете собствени такива, ще имате достъп също така до SST Market, както и ще получавате незабавно известие всеки път, когато се случи значимо събитие на терена, и то отговаря на критериите, зададени във вашия персонализиран модел. SSTrader ти дава различен поглед, който ще ти помогне в това да превърнеш хобито си в печеливша дейност и дори бизнес, така че направи своята регистрация, избери абонаментен план и започни още сега.

Направи своята РЕГИСТРАЦИЯ ТУК!

blank

Владислав Риждов

https://footballlife.bg/

Свързани постове

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *