Как изглежда перфектния футболен уикенд за един запалянко

Как изглежда перфектния футболен уикенд за един запалянко

Как би трябвало да изглежда перфектния футболен уикенд за един фен на най-великата игра според екипа на footballlife.bg

Как би трябвало да изглежда перфектния футболен уикенд за един фен на най-великата игра според екипа на footballlife.bg

Първото нещо, което не искахме въобще да споменаваме в статията, COVID-19. Наличието му е една от пречките да сме на стадионите, където ни е мястото. Football without fans is nothing!

Футболен Уикенд Събота

Сутринта започва с кафе пред компютъра, ако съм станал по-рано, голове в Австралия! Гледане на анализа преди „Gameweek“-a на Фентъзито с Кърждалийския Деко от Топка е. След това сглобяване на боеспособен отбор, трансфери, стратегии, капитан.. От Fantasy Premier League, превключвам на другата „краста“, а именно „бета“. Преглед на всички мачове и изготвяне на „печеливша стратегия“ и поставяне на „правилните залози“.

Вече е обед, ако играе днес любимия отбор се насочвам към стадиона, час и половина преди първия съдийски сигнал. Задължително минимум две бири с приятели преди мача. Победа за великия отбор! Продължаваме с бирите, за да отпразнуваме победата, като мачовете от стадиона се прехвърлят на телевизора. Наближава 8 часа, изпитите бири вече гонят „double digit“, а стратегията от сутринта за разумно залагане е история. Вече сме във фаза „избиване“ на загубите. Не ясен и трудно помнещ се край на вечерта.

Футболен Уикенд Неделя

Сутринта/Обяд, махмурлук и леко и неясно защо чувство за вина. Шкембе чорба, люто, чесън, 4-5 препечени филийки хляб и задължително минимум две бири. Анализ на вчерашния ден, залагания и преглед на FPL, успях ли да изкоча няколко места напред в класирането. Най-важното изготвяне на нова стратегия за избиване на вчерашните загуби в „бета“, с цел да си на нулата в края на уикенда. Вече е ранен следобед, започваме пак с гледане на мачове с бандата „стратези“, тук аз съм по-пестелив с бирата, защото в 20:00 ще бележа голове на малки вратички. 20:00, един час трудно казано игра на футбол. 21:00 след дербито пак същите сме на масата с бирата. Разбор на нашия мач, на целия футболен кръг, анализ на сервитьорката от бара вчера, на братовчедка на ония дето му я подадох стил „на кьорчо вкарай я“ той отбеляза „touch down“. Бири, бири, бири ….

Свързани постове

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *