7 златни правила за печеливши залози

 7 златни правила за печеливши залози

Залагането на спортни мачове е хоби за мнозина и повечето хора го смятат просто за забавно и приятно прекарване на времето. Но има начини постоянно да печелите пари от спортни залози, а триковете се състоят в разбирането на стратегията за залагане и различните видове залози, които можете да правите, в разбирането на коефициентите, в правенето на умни залози и в отказването от лоши залози. Важно е също така да запомните, че печеленето на пари от спортни залози е нещо, което изисква време и отдаденост: не става въпрос за това да направите един огромен залог и да спечелите много пари с един изстрел. Вместо това става въпрос за поредица от малки, умни залози, които се натрупват през сезона и водят до обща печалба.


1. Открийте конкретна банкова сметка

За да печелите наистина пари от спортни залагания, трябва да сте отдадени на работата си, затова е добре да имате специална сметка, която да е предназначена само за залагания.

  • Когато откривате тази сметка, не забравяйте да инвестирате достатъчно пари, за да покриете разходите си за целия сезон или година, а не само за едно събитие.
  • За да сте сигурни, че разполагате с достатъчно пари, умножете базовия си залог по поне 100 и това е минималната сума, която трябва да държите в сметката си по всяко време.
  • Ако сте начинаещ в спортните залагания и не знаете какъв да бъде базовият ви залог, заложете парите, които сте заделили за това начинание, и определете базовия си залог според размера на банката си (всеки залог трябва да представлява един до два процента от банката).

2. Създайте акаунти в няколко спортни залагания

За да правите залози, трябва да имате акаунт в поне една спортна борса, макар че е идеално да имате поне три, защото тогава можете да сравнявате офертите и да правите по-разумни залози. Някои спортни заложни къщи предлагат и бонуси за регистрация, така че не забравяйте да се огледате. В наши дни повечето спортни залагания са достъпни онлайн.

3. Научете се да правите умни залози

Има редица правила, които важат за това, и докато някои от тях са свързани с числата, други са свързани с това на кои отбори трябва и на кои не трябва да залагате.

  • Например, въпреки че всеки залог трябва да представлява около един до два процента от банката ви, можете да намалите този процент до 0,5 процента, ако не сте сигурни в залога. По същия начин можете да увеличите залога, ако сте много уверени в себе си, но никога не поставяйте залог, който надвишава четири процента от банката ви.
  • Има и някои експерти, които казват, че никога не трябва да правите залог, ако не сте сигурни в себе си, защото е по-добре да се откажете и да намерите по-добър залог, за който се чувствате сигурен.
  • Много експерти препоръчват да не залагате на любимия си отбор в нито един спорт, тъй като пристрастията ви могат да замъглят преценката ви и това да доведе до големи загуби.4. Създайте график за залагания

Не залагайте на всяка възможна среща – всяка седмица преглеждайте предстоящите събития и избирайте тези, на които искате да заложите, въз основа на доверието си в потенциалния залог.

  • Не се страхувайте да се откажете от залог точно преди началото на срещата. Коефициентите се променят, линиите се променят и ако вече не сте сигурни в залога, или не го правете, или намалете сумата.

5. Не преследвайте „избиване“ на губещи залози

Това се отнася до практиката да се опитвате да възстановите загубите от предишен залог с още залози. Това е опасно, защото много хора оставят настрана добрата преценка и правят още лоши залози в опит да си върнат загубеното, а това води до нови загуби.

  • Обратното също е вярно – не преследвайте добър залог (такъв, при който сте спечелили) с повече залози в опит да спечелите повече или да удвоите парите си. Направете си график за залагания или рутина и се придържайте към нея.


6. Заложете на трезвеност

Това означава да залагате с ясно съзнание и фокус. Много хора ще прочетат това и ще си помислят, че това е здрав разум, но ще се изненадате колко много хора нарушават това правило. Емоциите могат да вземат връх над всички нас и от тях могат да се вземат лоши решения.

  • „Going on Tilt“ е термин, който се използва, когато залагащите на спортни събития позволяват на емоциите си да замъглят съзнанието им, което води до загуба на банковата им сметка.

7. Правете залози въз основа на коефициентите

Залагането с главата, а не със сърцето, е свързано с правенето на умни залози въз основа на коефициентите, а не на емоциите. Понякога е добра идея да залагате на числата, а не на това кой според вас ще спечели, защото това може да представлява по-добра стойност, ако коефициентите са във ваша полза.Свързани постове

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *