Как да печелим от футболни залози

Как да печелим от футболни залози

Да победим букмейкъра е невъзможна мисия, ако залагаме безразсъдно и не следваме основни принципи и стратегии.

Факт е, че много хора се впускат в залози само заради тръпката и забавлението, но когато финансовите поражения нараснат, негативните емоции взимат връх. Затова решихме да Ви представим няколко тактики за изграждане на добър план, с които ще увеличите вероятността за успех или поне ще минимизирате загубите.

Не Ви задължаваме да ги спазвате стриктно, но сме убедени, че приложението им води до повишаване на успеваемостта и печалбите.

Избор на правилен букмейкър

Звучи толкова просто, но много хора омаловажават този етап и се присъединяват към първия букмейкър, който се появи насреща им.

Не бъдете част от мнозинството, а проучете и анализирайте съответния сайт, преди да се регистрирате. Важно е да проверите:

  • Има ли залози на любимите Ви спортове и първенства;
  • По-добри ли са коефициентите от тези в други оператори;
  • Дават ли се бонуси за регистрация и висока активност;
  • Предлага ли се качествено обслужване чрез чат и телефон;
  • Одобряват ли се тегленията в кратки срокове.

Едва след като се уверите, че букмейкърът покрива Вашите изисквания, може да се включите в него.Определяне на капитал (банка за залози)

Много хора обещават сигурни печалби от футболни залози, но това е илюзия и не трябва да им се доверявате. Колкото и аргументи да срещнете в полза на даден залог, рискът е налице и има вероятност да загубите пари.

Заради угрозата от финансово поражение апелираме да зададете бюджет за футболни залози, съответстващ на личните Ви възможности. Важно е да не прекалявате с “инвестициите” и да не рискувате повече от това, което можете да си позволите.

Експертите съветват банката за месечни залози да се равнява на максимум 5% от доходите Ви.

Фокусиране върху конкретни състезания

Печеленето от футболни залози изисква постоянство, подготовка и знания. Невъзможно е да следите десетки първенства и да сте наясно с формата на всеки един отбор, затова се съсредоточете върху няколко надпревари.

Мнозинството се насочва към елитните шампионати в Европа като Висша лига, Ла Лига и Първа Бундеслига. Това е разбираемо, защото получаваме всекидневна информация за тимовете и наблюдаваме мачовете на живо в телевизионния ефир.  

Ако имате друго предпочитано първенство, което следите изкъсо, може да залагате на него. Ограничете се до 4-5 лиги и прогнозирайте други срещи единствено ако любимите Ви състезания са навлезли в пауза.

Благодарение на интернет можем да се запознаем в детайли с кадровите проблеми на отборите и представянията им през сезона, но съвсем различно е, когато гледаме двубоите и ги анализираме подробно.Ограничаване на пазарите в талон

Масова практика е участващите във футболни залози да комбинират повече селекции на един фиш, за да сформират висок коефициент и да се борят за максимална печалба. Без съмнение, потенциалната сума, която можем да спечелим при добавяне на 15 пазара, е впечатляваща, но вероятността за успех граничи с 0%.

Най-разумното решение, ако искате да печелите от футболни залози в дългосрочен план, е да ограничите пазарите до 2-3 на фиш. Колкото по-малко са прогнозите, толкова по-добри са изгледите за положителен резултат и печалба.

Дори специалистите в областта на залаганията препоръчват да се играе на сингъл (единично) с опция, чийто коефициент варира между 2.00 и 2.50.

Прилагане на стратегии и системи

В интернет изобилства от стратегии за онлайн залози, които са тествани от математици и експерти. Те не гарантират 100%-ов успех, но допринасят за печелившото участие и подобряват шансовете на залагащия.

Сред най-често прилаганите техники за залози на футбол са:

  • Системата на Мартингейл, която изисква дублиране на облога при загуба;
  • Датска стратегия с прогресивно покачване на залога и коефициента;
  • Системи от равенства;
  • Мениджмънт на Милър, ограничаващ облога до 1% от банката;
  • Хеджиране при оставаща прогноза от фиша с цел застраховка.

Всеки потребител има предпочитание и любим начин на залагане. Затова е важно да намерите стратегия за залози, която е подходяща за Вас и да я използвате умело в правилните ситуации.

Следене и залагане на мачове в реално време

За да участваме и печелим от футболни залози, вече не е нужно да правим прогнози преди старта на двубоите. Можем да изчакаме тяхното начало и да проследим в коя посока ще се развият.

Всички букмейкъри в България предоставят залагания на живо, които са интригуващи, динамични и изпълнени с възможности. Ако се колебаете дали конкретен сблъсък ще бъде високо резултатен, изчакайте да преминат първите 15-20 минути и тогава дайте предвиждането си.

За изготвяне на футболни залози в реално време използвайте помощните инструменти в сайтовете като: статистика на живо; head 2 head; пряко предаване; визуализация. Налични са достатъчно пазари, измежду които може да избирате, без да се ограничавате до стандартните варианти за краен изход, брой голове, резултат на полувреме и двоен шанс.Свързани постове

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *