Феновете на Дортмунд с уникална хореография преди мача с Челси

Феновете на Дортмунд с уникална хореография преди мача с ЧелсиПоклон пред феновете на Борусия Дортмунд. Последната хореография преди мача на Дортмунд срещу Челси в сряда беше абсолютен шедьовър.
„Сигнал Идуна Парк“ е една от катедралите на европейския футбол. Прочутата му „Жълта стена“ побира 25 000 фенове, винаги вдига шум и има история на показването на най-добрите хореографии, които някога сте виждали.

blank


Сряда не беше изключение, тъй като „Жълтата стена“ произведе това.

blank


Абсолютно зашеметяващо. За тези като мен, които не говорят немски – за разочарование на моята баба – хореото гласи: „И всеки път си струваше да стоиш до мен, пътуването винаги ще продължава“.
Човекът хореографията прилича на фен на Дортмунд. Не е много трудно да се разбере, че фен на Дортмунд с раница на гърба, загледан в Европа, подсказва, че независимо къде играе клубът, феновете ще го следват.
Този последен шедьовър ще се нареди високо в сравнение с някои от другите хореографии на Дортмунд, видени през годините.
Подобна страст и креативност е една от основните причини, поради които футболът е най-великият спорт в света.
Дортмунд разпродаде стадиона за мача в сряда с над 81 000 фенове в залата.

blank

Тод Бьоли, новия собственик на Челси, не може да се насити на „Жълтата стена“ в Дортмунд – но тя „не се продава“.Свързани постове

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *