Рамона Бахман и Алиша Леман се разделиха

Рамона Бахман и Алиша Леман се разделиха

След три години връзка Рамона Бахман и Алиша Леман се разделиха.

Те бяха считани за мечтаната двойка във футбола на швейцарските жени. Сега всичко свърши: Рамона Бахман и Алиша Леман тръгват по различни пътища след три години връзка.

Те си благодарят за незабравимо прекарване и по този начин съобщават чрез Instagram, че сега ще продължат своите пътища отделно. Двете национални футболистки Рамона Бахман (30) и Алиша Леман (22) се разделиха.

В продължение на три години двете жени бяха отбор на мечтите на терена и извън него. Сега те са решили заедно да прекратят любовната си връзка. В идентичния си пост Бахман и Леман пишат една за друга: „Много я ценя и ще продължим да бъдем приятелки и съотборнички“.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Alisha Lehmann (@alishalehmann7)

Рамона и Алиша бяха във връзка от разстояние от миналото лято. По това време Рамона Бахман се премества от Челси в Пари Сен Жермен, Алиша Леман играе за Евертън в Ливърпул. Преди това те живееха заедно в Лондон.

От модел за подражание до партньор

Леман и Бахман се опознаха в швейцарския национален отбор. Леман се присъединява като млад талант, Бахман е звездата – и пример за подражание на Алиша. Когато изведнъж се „погледнаха малко по-дълго“. Оттогава те са „екип“, каза Бахман пред schweizer-illustrierte.ch през лятото. Както изясняват с идентичните си публикации в Instagram, те ще останат такива – поне като спортисти – и в бъдеще.

blank
Алиша Леман премина под наем от Уест Хем в Евертън

Свързани постове

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *